Fotbollsallsvenskan närmar sig.

Tiden rusar iväg och Fotbollsallsvenskan närmar sig med stormande steg.

Missa inte att lämna in din kupong för Placeringstipset 1-16. Här tippar vi ju slutplaceringen i Fotbollsallsvenskan 2023 och här delas det ut en hel del poäng till deltagarna.

Deltagartabellen presenteras på hemsidan när jag fyllt i alla deltagares tips och tabellen uppdateras minst halvvägs igenom, då vi har en ”halvtids-segrare.”

Sista inlämning är den 30 mars kl. 15:30!

Fotbollsallsvenskans veckotips.

Det är ju även dags att ta tag i fotbollsallsvenskans veckotips. Ett rafflande evenemang, där vi tippar alla åtta matchers utfall i en omgång. Tipset består av totalt 30-omgångar á åtta matcher och varje kupong skall vara inskickad senast före första matchens start. (Helst lite innan så att jag hinner få ut dem på hemsidan.)

Betalar gör ni lättast genom swish och antingen för 15-omgångar, alla 30-omgångar, eller omgång för omgång. (Varje omgång kostar 40:-.)

Deltagartabellen uppdateras efter varje slutspelad omgång och poängen delas ut därefter.

Jokerlotteriet startar!

Det närmar sig start för vårt jokerlotteri.

Lördagen den 8 april (V.14), är första dragningen.

Denna jokerperiod pågår sedan fram till och med den 10 juni (V.23).

Varje lördag under denna period, dras det en vinnare, enligt de dragningsregler vi har.

När det närmar sig den andra perioden, kommer alla deltagare att få ett mail med en påminnelse om att förnya sina nummer. Ny period innebär ju nya poäng i Poängjakten 2024 och chansen att vinna 500:-/vecka.

Ett fåtal nummer är lediga, så har du inte bokat ett nummer än, så se till och gör det snarast! Först till kvarn gäller, och ni meddelas efter godkänd bokning!